Contact

Reizigersoverleg Brabant is op werkdagen bereikbaar via het telefoonnummer 073-6900518 of het algemene e-mailadres info@reizigersoverlegbrabant.nl.

Het kantoor van Reizigersoverleg Brabant bevindt zich in het Agri&Food Plaza in 's-Hertogenbosch (gebouw met daarop 'ZLTO').
Het adres is:
Onderwijsboulevard 225
5223 DE ’s-Hertogenbosch

Bus/trein
U kunt gebruikmaken van de bushalte Onderwijsboulevard die zich naast ons pand bevindt. U kunt er ook voor kiezen om naar ons pand te lopen vanaf het Centraal Station 's-Hertogenbosch. Dit is ongeveer 1 kilometer. U verlaat het station dan aan de achterkant (waar het Paleiskwartier en de Van Lanschot-toren zich bevindt). Nadat u het station verlaat, loopt u rechtdoor naar de Leeghwaterlaan. Volg de Leeghwaterlaan tot aan de T-splitsing met de Onderwijsboulevard (300 meter). Sla daar linksaf naar de Onderwijsboulevard en volg deze straat. Na 700 meter vindt u de centrale ingang van het ZLTO-gebouw aan uw rechterhand.

Auto
De ingang van onze parkeergarage bevindt zich tussen het gebouw van Helicon en ZLTO aan de Vlijmenseweg. Gebruikt u een navigatiesysteem? Voer dan Vlijmenseweg 1a in. Elektrische auto’s kunnen gratis worden opgeladen in onze parkeergarage.