Onderzoek naar woon-werkverkeer: doe mee!

Woont en werkt u in Brabant en reist u minimaal een paar keer per week van uw huis naar uw werkplek? Dan gaat Arriva graag met u in gesprek over wat u belangrijk vindt tijdens deze reis! Of u nu met de fiets, auto of bus naar uw werk gaat. Met behulp van uw mening en ervaringen kan Arriva in de toekomst het openbaar vervoer nog beter laten aansluiten bij de behoefte van werknemers en werkgevers.

Het onderzoek is opgebouwd in verschillende rondes. De eerst ronde omvat een interactief klantenpanel, waarin Arriva met u in gesprek gaat. U kunt deelnemen op maandagavond 26 november in Den Bosch of op donderdagavond 6 december in Breda.

In de tweede ronde vraagt Arriva u om twee keer met de bus naar het werk te gaan. In de derde ronde zal Arriva weer met u in gesprek gaan om uw ervaringen te delen. Arriva zoekt bij voorkeur deelnemers die alle drie de rondes mee willen doen. Als u eerst alleen wilt deelnemen aan de eerste ronde, dan kan dat ook. Per ronde kunt u kiezen voor een vergoeding t.w.v. 50 euro voor een bol.com bon, winterefteling tickets of bioscoopkaartjes.

Meer informatie en aanmelden: https://www.arriva.nl/a/onderzoek-hov.htm.