Contact.

Wij komen graag met je in contact!

Telefoon
073-6900518

E-mailadres
info@reizigersoverlegbrabant.nl

Bezoekadres
Onderwijsboulevard 225
5223 DE
’s-Hertogenbosch
Het kantoor van Reizigersoverleg Brabant bevindt zich in het Agri&Food Plaza (rood/bruin gebouw met daarop 'ZLTO').

Bereikbaar met openbaar vervoer
Naast ons kantoor bevinden zich diverse bushaltes (Bushalte Onderwijsboulevard / Henri Dunantlaan). Ook ligt ons kantoor op 10 minuten loopafstand (1 kilometer) van het Centraal Station ’s-Hertogenbosch. Je verlaat dan het station aan de achterkant (waar het Paleiskwartier en de Van Lanschot-toren zich bevindt). Daarna loop je rechtdoor naar de Leeghwaterlaan. Volg de Leeghwaterlaan tot aan de T-splitsing met de Onderwijsboulevard (300 meter). Sla daar linksaf naar de Onderwijsboulevard en volg deze straat. Na 700 meter vind je de centrale ingang van het ZLTO-gebouw aan je rechterhand.
FietsLiever niet lopen? Voor je reis tussen het Centraal Station 's-Hertogenbosch en ons kantoor kan je de OV-fiets gebruiken. Het Agri & Food Plaza, waarin ons kantoor gevestigd is, beschikt over een overdekte en afgesloten fietsenstalling bij de ingang van de parkeergarage.
Plan je reis met de Bravo Reisplanner9292 of Google Maps (bijvoorbeeld via de kaart hiernaast).

Bereikbaar met auto
De ingang van onze parkeergarage bevindt zich tussen het gebouw van Helicon en ZLTO aan de Vlijmenseweg. Gebruikt u een navigatiesysteem? Voer dan Vlijmenseweg 1a in. Elektrische auto’s kunnen worden opgeladen in onze parkeergarage.

 

Pers
Journalisten kunnen contact opnemen via 073 - 69 00 518, het centrale telefoonnummer van Reizigersoverleg Brabant.

Deel deze pagina via