Onze werkwijze.

Een continue inventarisatie van reizigersbehoeftes. Dat is de rode draad in onze werkwijze. Praat en denk ook mee!

Onze voelsprieten
Reizigersoverleg Brabant komt op voor jouw belangen als reiziger met Bravo. Jouw belangen vormen het uitgangspunt van onze gevraagde en ongevraagde advisering richting de Provincie Noord-Brabant en de vervoerders. Voor het inzicht in die belangen zetten we, naast sociale media, continu onze voelsprieten uit via onze werkgroepen, onze Algemene Ledenvergadering en ons OV Reizigerspanel Brabant.


Meepraten?
Klik op het overleg

van jouw keuze.

Pijltje

Werkgroep West-, Oost- en Zuidoost-Brabant
Zo halen we reizigerssignalen op via onze Werkgroep West-Brabant (regio Bergen op Zoom, Roosendaal en Breda), Werkgroep Oost-Brabant (regio 's-Hertogenbosch, Oss en Tilburg) en Werkgroep Zuidoost-Brabant (regio Eindhoven, Helmond en Valkenswaard). De leden van deze werkgroepen signaleren kansen voor de verbetering van de bussen, Bravoflex en Bravofiets in hun eigen regio. Daarnaast reageren ze, aan de voorkant al, op plannen van de Provincie Noord-Brabant en Arriva en Hermes.

Twee karakters die overleggenWerkgroep Regiovervoer Midden-Brabant
Ook kennen wij een Werkgroep Regiovervoer Midden-Brabant. Dit overleg spitst zicht toe op de belangen van twee afzonderlijke groepen; enerzijds Wmo-reizigers, anderzijds (ouders van) reizigers in het leerlingenvervoer. Zij signaleren kansen voor het regiovervoer in Midden-Brabant, maar reageren ook op de plannen van deze taxivervoerder.

Algemene Leden Vergadering
Onze Algemene Leden Vergadering bestaat uit organisaties die belang hebben bij goede mobiliteit in Noord-Brabant. Door een stempel te drukken op onze visie, missie en activiteiten, beïnvloeden zij de OV-ontwikkelingen die hun doelgroep raken. 

OV Reizigerspanel Brabant
De leden van ons OV Reizigerspanel Brabant dragen bij aan een verbetering van het Brabantse openbaar vervoer door simpelweg online een paar keer per jaar hun mening te geven. Tegelijkertijd sparen ze voor cadeaubonnen of het goede doel.

 

Deel deze pagina via