Word lid van onze Algemene Leden Vergadering.

Jouw Brabantse organisatie staat ergens voor. De leefbaarheid op het platteland. Het welzijn van kwetsbare mensen. De kennisontwikkeling van jongeren. De effectiviteit van werknemers. Of juist de mogelijkheden voor recreatie. Bij dat alles is mobiliteit onmisbaar. Zo dus ook jouw inbreng via onze Algemene Leden Vergadering.

Kom op voor de belangen van jouw doelgroep
Jouw organisatie, jouw doelgroep. En dat is een doelgroep met eigen specifieke belangen. Zo ook binnen het openbaar vervoer van Bravo. Via onze Algemene Leden Vergadering lever jij, met het oog op de mobiliteitsbehoeften van jouw doelgroep, een bijdrage aan onze visie, missie en activiteiten. Zo beïnvloed je de OV-ontwikkelingen die jouw doelgroep raken.  

Ons ledennetwerk
Onze ALV-leden zijn organisaties die belang hebben bij goede mobiliteit in Noord-Brabant. Zij ontmoeten elkaar ongeveer twee keer per jaar in ‘s-Hertogenbosch. Ook vinden ze elkaar tijdens de facultatieve excursies en themabijeenkomsten. 

Interesse?
Is jouw organisatie op Brabant georiënteerd? Is invloed op het openbaar vervoer belangrijk voor (de leden van) jouw organisatie? En wil jij zelf meer netwerken en leren over mobiliteit? Dan is deelname aan onze Algemene Leden Vergadering een uitgelezen kans voor jou en jouw organisatie. Vul onderstaand formulier in. Dan nemen wij contact met je op.

Wij gaan zorgvuldig met jouw gegevens om. Bekijk ook onze privacyvoorwaarden.

* Dit invulveld is vereist.

Pijltje


Liever geen lid worden, maar wel samen de handen uit de mouwen steken voor jouw doelgroep? Wij coördineren diverse projecten in samenwerking met andere organisaties.