Regiovervoer Midden-Brabant.

Regiovervoer Midden-Brabant verzorgt vervoer op maat. En dat op initiatief van de Midden-Brabantse gemeente en de Provincie Noord-Brabant.

Voor iedereen
Iedereen kan met Regiovervoer Midden-Brabant reizen. Ook inwoners die hun vervoer zelf niet kunnen regelen. Bijvoorbeeld mensen met een Wmo-indicatie. Of leerlingen die niet zelfstandig naar hun speciale school kunnen reizen. Vervoer op maat dus. Dit vanuit de overtuiging dat alle inwoners zich moeten kunnen verplaatsen naar werk, school en andere activiteiten. Zo kan iedereen meedoen aan de samenleving. 

Vervoersgebied
Regiovervoer Midden-Brabant is een initiatief van de provincie Noord-Brabant en de Midden-Brabantse gemeenten. Dit zijn de gemeenten Waalwijk, Dongen, Gilze en Rijen, Tilburg, Oisterwijk, Hilvarenbeek, Goirle en Loon op Zand. Iedereen kan met Regiovervoer Midden-Brabant binnen of vanuit deze gemeentes doorgaans maximaal 25 kilometer reizen. De reiziger reserveert zijn rit van tevoren.

Onder de naam 'Bravo'
Regiovervoer Midden-Brabant is een partner van Bravo. De taxi's van Regiovervoer Midden-Brabant sluiten aan op onder andere de stads- en streekbussen die ook onder de naam 'Bravo' rijden.

Deel deze pagina via