Onze ambitie.

Reizigersoverleg Brabant komt op voor de belangen van reizigers met het openbaar vervoer in Brabant. Als officieel adviesorgaan voor de Provincie Noord-Brabant en de vervoerders doen we er alles aan om hun reis te verbeteren. 
 

Kwaliteit voor de reiziger...
Reizigersoverleg Brabant maakt zich hard voor Brabants openbaar vervoer dat optimaal toegankelijk en aantrekkelijk is. En dat voor zo veel mogelijk reizigers. Daarbij letten we onder andere op frequentie, snelheid, bruikbaarheid, betaalbaarheid, veiligheid, betrouwbaarheid, comfort en gemak. Ook moet de overstap tussen lijnen van verschillende vervoerders binnen en buiten Brabant probleemloos gaan. Deze kwaliteit voor de reiziger maakt collectief vervoer tot meer dan een sociaal vangnet voor mensen zonder alternatief.

…door de reiziger centraal te stellen
De belangen van reizigers staan centraal tijdens de adviestrajecten en projecten van Reizigersoverleg Brabant. De continue inventarisatie hiervan loopt als een rode draad door de werkwijze van onze organisatie. Hierbij gaat het om de belangen van reizigers die gebruik maken van de vervoersmiddelen van Bravo. Met name die in de HOV-, stads-, streek- en buurtbussen. Ook zijn we, alhoewel in beperktere mate, betrokken bij het traject van reizigers vóór en na hun gebruik van Bravo.

Klik op ons jaarverslag voor al onze activiteiten in één overzicht!
Pijltje

Jaarverslag 2021

 

Deel deze pagina via