Deel jouw idee!

Jij reist misschien wel elke dag met de bus. Of je gebruikt Bravoflex, Bravofiets of Regiovervoer Midden-Brabant. Bijvoorbeeld in Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Tilburg, Oss of ’s-Hertogenbosch. Of juist buiten die steden. Natuurlijk maak je dan wel eens iets mee waarvan je vindt dat het beter kan. Deel die ervaring of je idee voor een oplossing met ons. Dan gaan wij voor je aan de slag. 

LampenpitWat jouw idee of ervaring ook is…
Jouw ervaring gaat over de frequentie, betrouwbaarheid, snelheid of route van de bus. Of je hebt een idee voor het comfort van Bravofiets, het gemak van Bravoflex of de informatie tijdens je reis met de Regiotaxi. Wat dan ook… Hopelijk profiteren je medereizigers ook van jouw idee!

… wij komen voor je op!
De bussen, flexsystemen en fietsen van Arriva en Hermes en de taxi’s van Regiovervoer Midden-Brabant rijden onder de vlag van Bravo. Wij hebben direct en intensief contact met de partners binnen Bravo. Hierdoor komt jouw ervaring of idee snel op de goede tafel terecht. We brengen je altijd op de hoogte van onze acties naar aanleiding van jouw inzending (als je je contactgegevens doorgeeft).

Als je een reactie van ons wil ontvangen
Door nu al deze informatie te geven, kunnen wij misschien sneller met jouw idee of ervaring aan de slag.
Extra informatie
Soort vervoer

Wij gaan zorgvuldig met jouw gegevens om. Bekijk ook onze privacyvoorwaarden.

* Dit invulveld is vereist.

 

Pijltje

Heb je een (individuele) klacht?
Raadpleeg dan onze wegwijzer.