Word lid van onze Werkgroep Oost-Brabant.

Reis jij regelmatig met Bravodirect, de Brabantliner, de Nightliner, de ‘gewone’ bus, buurtbus, Bravoflex of Bravofiets? Bijvoorbeeld in Tilburg, Oss of ‘s-Hertogenbosch? Of juist buiten die steden? Dan is deelname aan onze Werkgroep Oost-Brabant misschien iets voor jou. 

Jouw ideeën…
Binnen de Werkgroep Oost-Brabant signaleer je, samen met andere reizigers, kansen voor de verbetering van het openbaar vervoer van Bravo. Zo’n idee kan te maken hebben met bijvoorbeeld de frequentie, snelheid, betaalbaarheid, veiligheid, betrouwbaarheid of het comfort of gemak. Jij, de overige werkgroepleden en de Procesmanager van Reizigersoverleg Brabant werken vervolgens samen deze ideeën uit.Abri

… en jouw reactie op plannen…
Daarnaast geef je je visie op de plannen van Arriva, de vervoerder in (de omgeving van) Tilburg en ‘s-Hertogenbosch, en  de Provincie Noord-Brabant. Wij zorgen er voor dat je in een vroeg stadium bij deze plannen betrokken bent.

… als officieel advies
De Procesmanager van Reizigersoverleg Brabant vertaalt jouw uitgewerkte ideeën en reacties en die van de overige werkgroepleden naar een (ongevraagd) advies richting de Arriva en de Provincie Noord-Brabant. Dit kan een mondeling of schriftelijk advies zijn. Op basis van dit advies volgt er overleg tussen deze partners van Bravo. Je ontvangt altijd een terugkoppeling van het resultaat.

Wat levert het je op?
Door jouw deelname draag je bij aan een beter Brabants openbaar vervoer. Voor jezelf, maar ook voor anderen. Daarnaast vergroot je je kennis over mobiliteit. Niet alleen tijdens de werkgroepbijeenkomsten, maar ook tijdens je eventuele deelname aan de overige activiteiten van Reizigersoverleg Brabant. Bovendien ontmoet je veel nieuwe mensen.

Interesse?
Heb je interesse in deelname? Of nog vragen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen contact met je op.

Ik reis met (meerdere opties mogelijk):
Als je een reactie van ons wil ontvangen

Wij gaan zorgvuldig met jouw gegevens om. Bekijk ook onze privacyvoorwaarden.

* Dit invulveld is vereist.

 

Wat breng jij mee?
Als vrijwillig werkgroeplid deel je met plezier je reiservaringen met anderen, maar zet je ze ook in breder perspectief. Je hebt een goed inlevingsvermogen, je kan naar anderen luisteren en je kan goed samenwerken. Daarnaast ben je realistisch, positief-kritisch en oplossingsgericht. Ook respecteer je de vertrouwelijkheid van dat wat binnen Reizigersoverleg Brabant aan de orde komt.

Jouw inzet bepaal je zelf
De (digitale) werkgroepoverleggen vinden ongeveer drie keer per jaar plaats. In de tussentijd heb je vooral via e-mail contact met de Procesmanager. Natuurlijk rekenen we op je betrokkenheid tijdens deze contactmomenten. Maar soms past het gewoonweg niet in je agenda. Daar hebben wij begrip voor. De tijd die je hebt en de rol die je wil pakken, stemmen we dan ook voortdurend met elkaar af.

Pijltje


Toch liever eenmalig je idee of ervaring delen? Wij zien je online bericht graag tegemoet!