Word lid van onze Werkgroep Regiovervoer Midden-Brabant.

Reis jij regelmatig met het Regiovervoer? En dat in/vanuit de gemeente Waalwijk, Dongen, Loon op Zand, Gilze en Rijen, Tilburg, Oisterwijk, Goirle en/of Hilvarenbeek? Dan is deelname aan onze Werkgroep Regiovervoer Midden-Brabant misschien iets voor jou.


Wmo-reiziger? Of juist (ouder van een) reiziger in het leerlingenvervoer?
Reizigersoverleg Brabant kent twee overleggen; eentje voor reizigers met een Wmo-pas en een andere voor (ouders van) leerlingen die met Regiovervoer Midden-Brabant reizen. Zo weet je zeker dat het overleg precies is afgestemd op jouw situatie.

Pijltje
Reis je in een ander gebied?
Raadpleeg dan onze wegwijzer.


Jouw ideeën…
Binnen jouw eigen werkgroep signaleer je, samen met andere reizigers, kansen voor verbetering. Zo’n idee kan te maken hebben met bijvoorbeeld de snelheid, betaalbaarheid, veiligheid, betrouwbaarheid of het reserveringssysteem, comfort of gemak. Jij, de overige leden en de Procesmanager van Reizigersoverleg Brabant werken vervolgens samen deze ideeën uit.

Auto… of reactie op plannen
Daarnaast geef je je visie op de plannen van Regiovervoer Midden-Brabant en de Provincie Noord-Brabant. Wij zorgen er voor dat je in een vroeg stadium bij deze plannen betrokken bent.

Interesse?
Heb je interesse in deelname? Of nog vragen? Dan nemen we graag contact met je op.

Mijn situatie:

Wij gaan zorgvuldig met jouw gegevens om. Bekijk ook onze privacyvoorwaarden.

* Dit invulveld is vereist.

Wat levert het je op?
Door jouw deelname draag je bij aan beter Regiovervoer in Midden-Brabant. Voor jezelf, maar ook voor je medereizigers. Daarnaast vergroot je je kennis over mobiliteit. Niet alleen tijdens de werkgroepbijeenkomsten, maar ook tijdens je eventuele deelname aan de overige activiteiten van Reizigersoverleg Brabant. Bovendien ontmoet je veel nieuwe mensen.

Wat breng jij mee?
Als vrijwillig werkgroeplid deel je met plezier je reiservaringen met anderen, maar zet je ze ook in breder perspectief. Je hebt een goed inlevingsvermogen, je kan naar anderen luisteren en je kan goed samenwerken. Daarnaast ben je realistisch, positief-kritisch en oplossingsgericht. Ook respecteer je de vertrouwelijkheid van dat wat binnen Reizigersoverleg Brabant aan de orde komt.

Jouw inzet bepaal je zelf
De (digitale) werkgroepoverleggen vinden ongeveer één maal per kwartaal plaats. In de tussentijd heb je vooral via e-mail en telefoon contact met de Procesmanager.
Natuurlijk rekenen we op je betrokkenheid tijdens deze contactmomenten. Maar soms past het gewoonweg niet in je agenda. Daar hebben wij begrip voor. De tijd die je hebt en de rol die je wil pakken, stemmen we dan ook voortdurend met elkaar af.


Pijltje
Liever eenmalig je idee of ervaring delen?
Wij zien je online bericht graag tegemoet!