Onderzoek

Doe mee: onderzoek naar reisinformatiemiddelen.

Doe mee: onderzoek naar reisinformatiemiddelen.

Reizigersoverleg Brabant doet onderzoek naar de waardering van de reisinformatie(middelen) bij de halte en in de bus. Dit naar aanleiding van verschillende signalen van reizigers. Geef ook jouw mening!

De komende weken worden reizigers, via het OV Reizigerspanel Brabant, gevraagd naar hun mening over de publieke reisinformatiemiddelen. De uitkomsten van het onderzoek vormen de basis voor overleg met de Provincie Noord-Brabant en de vervoerders. 

Focus op haltes en bus
Het onderzoek focust zich, in lijn met de eerdere signalen, op de reisinformatie(middelen) in en rondom de halte en bus. Zo wordt bijvoorbeeld het belang van en het eventuele ontbreken van bepaalde informatie of middelen in kaart gebracht. Daarnaast gaat de vragenlijst in op bijvoorbeeld de begrijpelijkheid en relevantie van de communicatie. Ook wordt gevraagd naar algemene verbetersuggesties.

Jouw mening is onmisbaar!
We hopen dat jij als reiziger deelneemt aan het onderzoek. Reizigersoverleg Brabant bespreekt de uitkomsten met de Provincie Noord-Brabant en de vervoerders. Samen kijken we naar mogelijke acties om de reisinformatiemiddelen nog beter geschikt te maken voor jou als reiziger.
Als panellid ontvang je binnenkort een uitnodiging of heb je die al ontvangen. Nog geen lid? Dan kan je deelnemen via de vragenlijst die je op de homepage van het OV Reizigerspanel Brabant vindt. Daar kan je je ook inschrijven voor structurele deelname aan het panel. 
 

Deel deze pagina via

Reacties

Reactie toevoegen

Jouw naam is zichtbaar na publicatie.
Jouw e-mailadres is niet zichtbaar na publicatie.
* Deze velden zijn vereist.

Laatste nieuws

Organisatie

Reizigersoverleg Brabant komt op voor de belangen van reizigers met het openbaar vervoer in Brabant. We zijn hét adviesorgaan van de Provincie Noord-Brabant en de vervoerders op het gebied van...

Organisatie

Begin oktober is Astrid Buur gestart als Procesmanager bij Reizigersoverleg Brabant. Ze stelt zich graag aan je voor. Hoewel Astrid geen achtergrond heeft in het openbaar vervoer behalve incidenteel...

Onderzoek

OV-reizigers lijken, wat betreft het nieuwe betalen, in ieder geval waarde te hechten aan actuele betalingsinformatie, privacy, incheckgemak en goede communicatie. Zo blijkt uit de inventarisatie van...