Onderzoek

Doe mee: onderzoek naar reisinformatiemiddelen.

Doe mee: onderzoek naar reisinformatiemiddelen.

Reizigersoverleg Brabant doet onderzoek naar de waardering van de reisinformatie(middelen) bij de halte en in de bus. Dit naar aanleiding van verschillende signalen van reizigers. Geef ook jouw mening!

De komende weken worden reizigers, via het OV Reizigerspanel Brabant, gevraagd naar hun mening over de publieke reisinformatiemiddelen. De uitkomsten van het onderzoek vormen de basis voor overleg met de Provincie Noord-Brabant en de vervoerders. 

Focus op haltes en bus
Het onderzoek focust zich, in lijn met de eerdere signalen, op de reisinformatie(middelen) in en rondom de halte en bus. Zo wordt bijvoorbeeld het belang van en het eventuele ontbreken van bepaalde informatie of middelen in kaart gebracht. Daarnaast gaat de vragenlijst in op bijvoorbeeld de begrijpelijkheid en relevantie van de communicatie. Ook wordt gevraagd naar algemene verbetersuggesties.

Jouw mening is onmisbaar!
We hopen dat jij als reiziger deelneemt aan het onderzoek. Reizigersoverleg Brabant bespreekt de uitkomsten met de Provincie Noord-Brabant en de vervoerders. Samen kijken we naar mogelijke acties om de reisinformatiemiddelen nog beter geschikt te maken voor jou als reiziger.
Als panellid ontvang je binnenkort een uitnodiging of heb je die al ontvangen. Nog geen lid? Dan kan je deelnemen via de vragenlijst die je op de homepage van het OV Reizigerspanel Brabant vindt. Daar kan je je ook inschrijven voor structurele deelname aan het panel. 
 

Deel deze pagina via

Reacties

Reactie toevoegen

Jouw naam is zichtbaar na publicatie.
Jouw e-mailadres is niet zichtbaar na publicatie.
* Deze velden zijn vereist.

Laatste nieuws

Advies

Reizigersoverleg Brabant stemt in met Arriva’s voorstel om de lus van buurtbuslijn 293 in Hilvarenbeek in te korten en die in Bladel te vergroten. Wel geldt het advies om in Hilvarenbeek een flexhalte...

Organisatie

Reizigersoverleg Brabant richt zich de komende jaren met name op gedeelde mobiliteit, mensen met een afstand tot openbaar vervoer, digitalisering, betaalbaarheid en sociale veiligheid. Deze...

Organisatie

Per 1 oktober is Astrid Buur de vaste bureaumanager van Reizigersoverleg Brabant. Hiermee sluit ze haar ad interim periode af. “Vol enthousiasme blijf ik inzetten op dat waar ik blij van wordt”, aldus...