Organisatie

Vrijwilliger van het jaar: Willard Peetoom.

Vrijwilliger van het jaar: Willard Peetoom.

Reizigersoverleg Brabant heeft Willard Peetoom, lid van de Werkgroep Zuidoost-Brabant, uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar 2022. 

Willard Peetoom werd op 8 december jongstleden, tijdens de Algemene Leden Vergadering, officieel betiteld als ‘vrijwilliger van het jaar’. Omdat hij helaas zelf niet aanwezig kon zijn, overhandigde bureaumanager Jan Geurts hem op 13 december de befaamde bokaal.

Jan: “Ieder jaar is het weer moeilijk kiezen, want gelukkig kunnen we altijd rekenen op betrokken vrijwilligers. Na een lange periode waarin er meer online gebeurde dan voorheen, focusten we ons bij het kiezen van een vrijwilliger van het jaar op deze bijdrage.” 
“Er zijn meerdere namen gevallen, maar uiteindelijk hebben we gekozen voor een vrijwilliger die ons voortdurend input geeft over het reilen en zeilen binnen zijn concessie”, zo concludeert Jan. “Zowel in heel praktische zin als realtime meldingen, inclusief foto’s van specifieke situaties of screenshots van reisplanners. Daarnaast ontvingen we van Willard ook allerlei andere informatie, aandachtspunten en vernieuwende ideeën. Daarvoor haalt hij zijn inspiratie uit de regionale, landelijke of zelfs internationale media. Die artikelen stuurt hij niet alleen, maar geeft ook meteen aan wat dit voor zijn regio of heel Brabant zou kunnen betekenen.”
“Kortom, Willard is een betrokken werkgroeplid waar we altijd op kunnen rekenen. Hij is ook altijd aanwezig bij fysieke bijeenkomsten. Behalve dan op het moment suprême wanneer hij uitgeroepen werd tot vrijwilliger van het jaar”, aldus Jan gekscherend.

Deel deze pagina via

Reacties

Reactie toevoegen

Jouw naam is zichtbaar na publicatie.
Jouw e-mailadres is niet zichtbaar na publicatie.
* Deze velden zijn vereist.

Laatste nieuws

Organisatie

Reizigersoverleg Brabant verbreedt haar blikveld. In (de aanloop naar) 2030 komen we op voor de belangen van (potentiële) reizigers in met name de bus en het deelvervoer, inclusief hun aansluitende...

Overig

Arriva en Hermes rijden vanaf eind augustus een aangepaste dienstregeling, ook om de betrouwbaarheid voor de reiziger te waarborgen. Reizigersoverleg Brabant waardeert dit streven naar betrouwbaarheid...

Onderzoek

De Provincie Noord-Brabant, Hermes, Arriva en Reizigersoverleg Brabant doen in september en oktober onderzoek naar de ervaringen van reizigers met OVpay. Door dit onderzoek krijgen de Provincie Noord...