Organisatie

Vrijwilliger van het jaar: Willard Peetoom.

Vrijwilliger van het jaar: Willard Peetoom.

Reizigersoverleg Brabant heeft Willard Peetoom, lid van de Werkgroep Zuidoost-Brabant, uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar 2022. 

Willard Peetoom werd op 8 december jongstleden, tijdens de Algemene Leden Vergadering, officieel betiteld als ‘vrijwilliger van het jaar’. Omdat hij helaas zelf niet aanwezig kon zijn, overhandigde bureaumanager Jan Geurts hem op 13 december de befaamde bokaal.

Jan: “Ieder jaar is het weer moeilijk kiezen, want gelukkig kunnen we altijd rekenen op betrokken vrijwilligers. Na een lange periode waarin er meer online gebeurde dan voorheen, focusten we ons bij het kiezen van een vrijwilliger van het jaar op deze bijdrage.” 
“Er zijn meerdere namen gevallen, maar uiteindelijk hebben we gekozen voor een vrijwilliger die ons voortdurend input geeft over het reilen en zeilen binnen zijn concessie”, zo concludeert Jan. “Zowel in heel praktische zin als realtime meldingen, inclusief foto’s van specifieke situaties of screenshots van reisplanners. Daarnaast ontvingen we van Willard ook allerlei andere informatie, aandachtspunten en vernieuwende ideeën. Daarvoor haalt hij zijn inspiratie uit de regionale, landelijke of zelfs internationale media. Die artikelen stuurt hij niet alleen, maar geeft ook meteen aan wat dit voor zijn regio of heel Brabant zou kunnen betekenen.”
“Kortom, Willard is een betrokken werkgroeplid waar we altijd op kunnen rekenen. Hij is ook altijd aanwezig bij fysieke bijeenkomsten. Behalve dan op het moment suprême wanneer hij uitgeroepen werd tot vrijwilliger van het jaar”, aldus Jan gekscherend.

Deel deze pagina via

Reacties

Reactie toevoegen

Jouw naam is zichtbaar na publicatie.
Jouw e-mailadres is niet zichtbaar na publicatie.
* Deze velden zijn vereist.

Laatste nieuws

Advies

In lijn met de adviezen van Reizigersoverleg Brabant wordt de tariefsverhoging in Brabant in 2023 beperkt. Hierbij gaat het onder meer om de toeslag voor cashloos betalen in het busvervoer en de...

Onderzoek

De Fietsersbond en Reizigersoverleg Brabant zien kansen in het verbeteren van met name het toezicht op, het veiligheidsgevoel bij en de ruimte voor de fietsenstalling bij haltes. Hierbij baseren zij...

Organisatie

Eind dit jaar verlaat bureaumanager Jan Geurts Reizigersoverleg Brabant. Hij blikt graag terug op een tijd waarin hij het enorm naar zijn zin heeft gehad. Maar hij kijkt ook vooruit. Begin 2020 nam...