Organisatie

Wendy Waddilove neemt afscheid van ROB.

Wendy Waddilove neemt afscheid van ROB.

Na bijna 10 jaar bij Reizigersoverleg Brabant gewerkt te hebben, neemt Wendy Waddilove, Procesmanager Zuidoost-Brabant, afscheid. Ze gaat een nieuwe uitdaging aan binnen Koninklijke Kentalis.

“Na bijna 10 jaar met veel plezier bij Reizigersoverleg Brabant gewerkt te hebben is het tijd voor totaal iets anders”, aldus Wendy. “Per 1 augustus aanstaande ga ik werken bij Kentalis onderwijs op de afdeling communicatief meervoudig beperkt en doofblind. Een hele mooie, bijzondere en uitdagende organisatie.”

Wendy gaat, in de functie van managementondersteuner, de directeur onderwijs ondersteunen en zich bezig houden met verschillende projecten binnen Kentalis onderwijs. “Ik heb heel veel zin om bij Kentalis aan de slag te gaan. Werken met kinderen en dan ook nog deze bijzondere doelgroep. Een mooie uitdaging om hun zo goed mogelijk te ondersteunen en mee te laten doen aan de samenleving.”

Ze blikt terug: “Ik kijk terug op 10 hele mooie jaren. Ik wil iedereen dan ook bedanken voor alles wat ik deze jaren over het OV heb geleerd. Wie weet tot ziens!”

Wendy’s laatste werkdag is 28 juli. Vanzelfsprekend gaan we haar enorm missen. Tegelijkertijd zijn we blij voor haar dat ze voor mooie en nieuwe kansen kan gaan in haar toekomstige functie bij Koninklijke Kentalis.
 

Deel deze pagina via

Reacties

Bert van Kesteren

Beste Wendy,

Graag wens ik je bij deze alle succes in jouw nieuwe uitdaging. Een mooie job, die m.i. geheel bij je past.
Verder natuurlijk ook bedankt voor jouw jarenlange inzet voor het R.O.B.

Het gaat je goed.

Met vriendelijke groeten,
Bert van Kesteren

Wendy

Beste Bert,

Dank je wel voor je reactie. Ik heb ook heel veel zin om aan de slag te gaan. Jij ook bedankt voor de fijne samenwerking en je altijd goede input. Heel veel succes met alles. Tot ziens.

Groet Wendy

Marco Ahsmann

Wendy, van harte gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging. Ik wens je heel veel plezier en succes.

Grt.
Marco

Wendy

Hoi Marco,

Dank je wel. Jij ook bedankt voor de prettige samenwerking de afgelopen jaren.
Het ga je goed.

Groeten Wendy

Han van der Hart

Wendy,

Hartelijke dank voor jouw inzet en de wijze waarop wij, OV-gidsen, door jou geïnformeerd en benaderd werden. We zullen je missen. Veel succes in je nieuwe baan.
Han

Wendy

Hallo Han,

Heel graag gedaan. Het was altijd heel fijn werken met jullie. Ontzettend bedankt voor jullie inzet. Ga zo door met het mooie (vrijwilligers) werk wat jullie doen.
Doe je de groeten aan je vrouw?

Ik wens jullie alle goeds voor de toekomst.

Groeten Wendy

Marijke Timmermans

Hoi Wendy,
Wat leuk een nieuwe uitdaging aan te gaan. Wissen van werkomgeving en functies is altijd goed voor beide partijen.
Ik neem aan dat je bij Compas college in Sint Michielsgestel gaat werken. Dichter bij huis?
Groetjes en succes,
Marijke

Reactie toevoegen

Jouw naam is zichtbaar na publicatie.
Jouw e-mailadres is niet zichtbaar na publicatie.
* Deze velden zijn vereist.

Laatste nieuws

Organisatie

In de week van 19 september leerden de leden van Reizigersoverleg Brabant meer over onder andere vervoerskunde, automatisch in- en uitchecken en het flex- en regiovervoer. Om de kennis en kunde van de...

Organisatie

Wil jij meebouwen aan de kwaliteit van mobiliteit voor reizigers in Brabant? En dat op het niveau van visie en beleid? Word dan bestuurslid bij Reizigersoverleg Brabant. Reizigersoverleg Brabant komt...

Overig

Na de zomervakantie lukte het de Brabantse busvervoerders nog niet op alle lijnen en tijdstippen het aanbod op te schalen. En eind augustus kondigde NS aan dat zij hun dienstregeling nog verder gaan...