Organisatie

In memoriam Jan Hendrikx.

In memoriam Jan Hendrikx

Afgelopen donderdag bereikte ons het droevige bericht dat onze voorzitter, Jan Hendrikx, op 77-jarige leeftijd, voor ons onverwacht, is overleden. 

Jan was van 1990 tot juli 2012 burgemeester van de gemeente Baarle-Nassau, maar lang heeft Jan niet stilgezeten. Medio 2013 trad hij aan als nieuwe voorzitter van Reizigersoverleg Brabant, waar hij onze vereniging op een voor hem typerende wijze bestuurde. Met het overlijden van Jan verliest Reizigersoverleg Brabant een waardig bestuurder.

Onze gedachten gaan bij dit plotselinge verlies uit naar familie, vrienden en bekenden. 
De uitvaart van Jan Hendrikx vindt aanstaande woensdag in beperkte kring plaats.

Bestuur, bureau en leden
Reizigersoverleg Brabant 

Deel deze pagina via

Reacties

Wil Joosten

Wij condoleren de familie van Jan Hendrix met dit onverwachte verlies en wensen hen veel sterkte de komende tijd.
Teven een condoleance aan het Reizigersoverleg Brabant. Jullie verliezen hiermee een gedreven en gewaardeerde bestuurder.

Wil Joosten
Manager Public Affairs
NS Regiodirectie Zuid

Reizigersoverleg Brabant

Dank je wel.

Marijke Timmermans

Wat een onverwacht verlies voor de familie van Jan, daarvoor mijn condoleances, maar zeker ook voor bestuur en medewerkers van Reizigers Overleg Brabant.
Hierbij mijn medeleven bij dit wegvallen van Jan Hendriks. Heel veel sterkte hiermee, vooral zo bij het einde van het jaar.
Als oud-bestuurslid voel ik me echt betrokken.
Marijke Timmermans

Reizigersoverleg Brabant

Dank je wel Marijke.

Nico van der Vliet

Van harte allen gecondoleerd.
Jan was een fijne inspirerende persoonlijkheid.
Een groot verlies voor de OV wereld in haar geheel en Brabant in het bijzonder.
Dat hij ruste in vrede.

Reizigersoverleg Brabant

Dank je wel.

Jan Pieter Been

In Jan Hendrikx verliest Reizigersoverleg Brabant een waardig bestuurder en vooral een hele fijne collega. Ook wij van Arriva zullen zijn deskundigheid en zijn inzet voor een beter OV gaan missen. Wij wensen zijn familie, vrienden en collega’s veel sterkte met dit grote verlies.
Namens Arriva
Jan Pieter Been
Regiodirecteur Arriva Zuid Nederland

Reizigersoverleg Brabant

Dank je wel Jan Pieter Been / Arriva.

Ben Dwars

In de laatste jaren van Veolia Transport in West-Midden Brabant hebben wij heel constructief én uitermate plezierig samen mogen werken met Jan. Wij wensen zijn familie en vrienden sterkte met dit verlies. Ook alle collegae van het Reizigersoverleg wens ik veel sterkte als hechte groep om dit verlies een plaats te geven. Namens voormalig Veolia Transport West-Midden Brabant. Ben Dwars Directeur concessie West en Midden Brabant Veolia Transport.

Reizigersoverleg Brabant

Beste Ben Dwars, dank je wel.

Reactie toevoegen

Jouw naam is zichtbaar na publicatie.
Jouw e-mailadres is niet zichtbaar na publicatie.
* Deze velden zijn vereist.

Laatste nieuws

Advies

In lijn met de adviezen van Reizigersoverleg Brabant wordt de tariefsverhoging in Brabant in 2023 beperkt. Hierbij gaat het onder meer om de toeslag voor cashloos betalen in het busvervoer en de...

Onderzoek

De Fietsersbond en Reizigersoverleg Brabant zien kansen in het verbeteren van met name het toezicht op, het veiligheidsgevoel bij en de ruimte voor de fietsenstalling bij haltes. Hierbij baseren zij...

Organisatie

Reizigersoverleg Brabant heeft Willard Peetoom, lid van de Werkgroep Zuidoost-Brabant, uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar 2022. Willard Peetoom werd op 8 december jongstleden, tijdens de...